Thursday, July 8, 2021

Resepi Elderberry Life Shake Soy Protein Shaklee

Elderberry Life Shake

Hi korang!!!

Busy sangat sampai lupa nak update resepi , okay today kakika nak share Resepi Elderberry Life Shake Soy Protein Shaklee . Super delicious i swear and Elderberry ni ada dalam golong superfood terbaik korang boleh baca lagi dekat sini ..

Biasa la bila keluar je yang baru ramai yang tanya tentang Elderberry Life Shake Soy Protein Shaklee 

" kakika sedap ke ? " 
" kakika boleh telan ke ? "

Kakika nak bagitau kita buat dia bukan dia buat kita , yang tak sedap kalau kita olah jadi sedap dan berkhasiat , beli utk khasiat sedap no 2 ok ?

Now kakika nak share resepi pertama open canister Elderberry Life Shake Soy Protein Shaklee 


Siapa yang dah cuba ?? Meh kongsi resepi dengan kakika cuba comment skit , boleh la kakika cuba juga resepi  Elderberry Life Shake Soy Protein Shaklee style korang.  


Those yang nak side income come and join my team
JANA INCOME MINIMUM RM1000 SEBULAN
Elderberry Life Shake

Love,
Kika Mohd
Shaklee Business Builder 









0 Comments:

Post a Comment