Tuesday, July 6, 2021

Terbaru ELDERBERRY Life Shake Mixed Soy Protein Shaklee - Kika Mohd

life shake elderberry shaklee


Presenting our new product, Life Shake Elderberry  Life Shake Mixed Soy Protein Shaklee!

1 minuman yg lengkap semuanya!

This is a premium protein shake. Kalau nak tau, Elderberry ni sangat tinggi antioxidant level dan vitamins. Bagi kuatkan sistem immuniti badan

Dalam setiap serving Life Shake ada 20g protein. Sesuai bagi yg sibuk nak sediakan sarapan pagi² & nak manage berat badan. Bukan satu sumber protein, tapi TIGA

Soya, Chia Seeds, Pumpkin seeds

Selain protein, ada low GI, ada prebiotics, Leucine, VEGAN & GLUTEN FREE

Ramai yg feedback ckp rasa mcm yoghurt bliss drink, tapi kurang manis

life shake elderberry shaklee

LIFE SHAKE ELDERBERRY

  1. Sarapan Berkhasiat
  2. Snek Sihat
  3. Tenaga sebelum dan selepas bersenam
  4. Pengurusan Berat Badan Yang SIhat


UNTUK SIAPA LIFE SHAKE ELDERBERY ?

  • Untuk orang yang nak sihat
  • Untuk orang yang ada lifestyle aktif dan busy
  • Untuk orang yang nak tenaga
  • Untuk orang yang nak diet lancar
  • Untuk orang yang nak elak badan gelebeh
  • Untuk orang yang kurang makan


life shake elderberry shaklee


life shake elderberry shaklee

life shake elderberry shaklee

Kalau sebelum ni ramai orang hanya kenal ESP dan Cinch Shake tetapi sekarang kita ada versi baru, pendek kata kacukan ESP + Cinch Shake😁

Boleh terus dapatkan sekarang sebab stocks tersangat limited.


Kalau tak nak bisnes sekadar nak jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh tau. Semestinya bila korang jadi ahli, Korang dapat menikmati harga yang lebih murah dan lebih jimat 😎








 

0 Comments:

Post a Comment