PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

 Lama ya sis tinggalkan blog sis berhabuk . Hampun kan daku . Bukan apa sangat sangat busy . Sampai tak sempat nak buat apa apa . 

First of all kita nak jemput uols semua datang ke LAWA Studio My . Apa yang menariknya LAWA Studio My ni? Opkos menarik sebab ada aku sebagai makeup retisnyaaa

Ni gambar raya aku dan keluarga aku. Aku post gambar family aku je la ye sebab orang lain kang kena minta ijinnnnn

PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA



Korang kanal tak siapa ni ? haaa ni la aku ye korang ingat muka yang sebelah aku tu if nampak dia kat luar xde aka sila rogerrrr HAHA. Actually bambee la photographer dekat LAWA Studio My ni


PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

Jangan di tanya mana si kecik aku hamun betul bergambo dgn dia.

PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

Kasi la chance walaupun muka bambee tahan beban HAHAHA

PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

Ni Kakak aku so ni antara package yang ada makeup , korang if rasa malas2 nak makeup mai je Sini

PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

ambik gambo dalam masa 25min , byk ye gambar nnt boleh buat photobook.

PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

PHOTOSHOOT RAYA CYBERJAYA

One happy family

so those yang nak PHOTOSHOOT RAYA boleh booking ok ? Package RM300 termasuk makeup artist dan aku open juga utk Raya Haji ni

LAWA Studio My
D2-05-13A Tamarind Square
Persiaran Multimedia 
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan
017 3882692


click link di atas utk booking tau !!


xoxo
Kika Mohd






Post a Comment

0 Comments