Tuesday, June 15, 2021

Ruhainies tak jadi kahwin?

Haha social media tudeyyyy penuh dengan Ruhainies tak jadi kahwin and actually nak lancarkan product je 

Okay la penat aku tutup mulut meh aku nak belanja video yang ada aku ye dalam tu HAHA . And bts product collaboration terbaru Ruhainies and Canchy HQ 

Ruhainies tak jadi kahwin?





Okay ni sebahagian gambar yang laki aku ambik sbb aku paksa dia teman aku g makeup


Nampak tak bahagia? Haha first time naik private jet engko . Kasi la chance bergambar like director megah holding HAHA

Masa ni touch up yang ke berapa puluh kali sbb panas lit lit ye dekat subang airport tu

0 Comments:

Post a Comment