Sunday, June 6, 2021

Lotion kuku work wonders!

Assalamualaikum semua

dua tiga hari ni mmg busy sangat , sampai takde masa nak menulis . hari ni aku nak share kot ada yang masalah sama dengan aku 

Kulit kering dan mengelupas dkt kuku


Kulit aku akan jadi macam ni bila aku byk sgt main dgn sabun. Sakit dia tuhan je tahu terkena baju skit pun sakit

Lepas tu teringat aku ada pergi event aritu sebelum puasa L’occitane Malaysia ada bagi aku bunch of free gift and salah satu nya adalah lotion utk kuku 


Lepas aku pakai dua tiga kali kurang skit kering kat area kuku tu which ease alot compare dengan yang kering

Alang2 dah cerita pasal L’occitane aku nak throwback aritu pergi event 

Syuhada (manager AH) , Amelia Handerson , Clare (Marketing Manager L’occitane), Ayunie Haris & Me

After balik dari event I dapat lagi ye PR box dari L’occitane 

which is their latest product 






Lets keep our skin hyrated this Lockdown!

This new product from L’Occitane it contains prebiotics that will help strengthen the microbiome of the facial skin to make the facial skin stronger and balanced.

Tambah plak dengan Immortelle Reset Serum , kulit muka kika akan glow gittew . 

#lockdown with L’OCCITANE


3 comments:

  1. Kira lotion tu berkesan la utk kulit kuku yg merekah mcm tu ye..bagusnya :)

    ReplyDelete