Sunday, June 6, 2021

Kenapa kena beli Apple Watch

Birthday yang 32 kika , housemate kika
hadiahkan jam Apple Watch bukan utk kika workout actually tapi utk kika check oxygen dalam darah 


Btw Iphone user X above boleh custom memoji and yang bestnya dia boleh letak as a wallpaper. Kelip kelip mata minah dlm jam ni selalu


Okay ni adalah salah satu apps yang buat kan kika nak sangat jam ni. Fyi kika ada asthma so for pesakit asthma kurang oxygen dalam darah boleh  cepat mengah , mudah letih ckp pun mcm org baru berlari


So ni bacaan oxygen dalam darah kika adalah normal


Kalau time attacked usually oxygen mmg drop 90-92 . Sbb tu kena pakai bantuan pernafasan and nebuliser.

Bagus kan jam ni? Psstu kalau kita stress jam ni akan vibrate indicate utk kita relax so nnt dia akan suruh kita inhale n exhale 


So after dh inhale n exhale ni la heartbeat kika . So utk yang tanya berbaloi tak beli? Yes berbaloi sangat, kita boleh monitior heartrate , oxygen dan byk lagi function lain. 




1 comment:

  1. berbaloi..ada byk function, boleh monitor sendiri..

    ReplyDelete