Thursday, June 10, 2021

kena jadi bodoh kalau tak lambat jodoh

Hangat issue ni kat tanah air kita semalam ada sorang prof bgtau yang kita kena jadi bodoh tapi sebenarnya masih ramai yang faham ayat dia

Perkara yang simple 

you kena jadi feminine to attract masculine guy

but if you like feminine guy later later you will become masculine faham tak?

Kita mmg suka di pandang byk duit oh I pay myown bills tapi semua tu attract feminine guy

pernah dengar tak perempuan kalau lelaki ada buka air botol pun minta tolong . Tapi kalau laki takde tong gas pun dia angkat hahaha

So today cerita I adalah

Me ; abang beli beras . Beras habis

Bambee : masak apa arini?

Me : abang la masak . I penat 🥺🥺🥺 . Lepas tu I nak makan nasi lemak abang masak tu sedap . I tak reti nk masak

Bambee : hmm baiklahh

Kita bukan kena buat buat bodoh. Kita tak reti. Tak reti kan boleh belajar 🤪🤪🤪

Thank you bambee masak I lebiu

2 comments:

  1. Hahahhaa kemain manja dia ye..
    psstt betul ke x reti tu? :p

    ReplyDelete
  2. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete