Monday, May 31, 2021

Penutup Makeup with one and only Nadya Syahera

 Dah setahun masa berlalu , Negara kita sat lock sat unlock so macam tu juga dengan makeup, kejap boleh makeup kejap tak boleh makeup, so ni gambar penutup makeup before lockdown PKP 3.0

So hari ni aku makeup Nadya Syahera salah satu pelakon yang agak ada nama di Malaysia, siapa x kenal tolong google hehe 



Haaaaa ni dia si cantik manis Nadia Syahera. Hari ni kiteorg ada photoshoot utk jubah yang super niceeee 



if korang nak tau Nadya byk kali nak makeup dengan kakika tapi weekend kakika mmg busy tak boleh selit slot


So bila x boleh makeup kita main ala ala je, tapi tuhan je tahu bertapa frust nya x dapat makeup dia tauuuu


  

Alhamdulillah everything went well today, jom la kita lockdown semoga Allah angkat covid ni supaya kita boleh hidup seperti biasa

So kepada yang dah booking makeup dengan kakika, kakika mampu ckp bersabar la inshaAllah ada rezeki kita makeup juga nnt hehe. Korang kalau nak makeup dengan kakika korang boleh whatsapp dulu dan mohon isi details supaya kakika boleh reply cepat 

utk booking boleh click link kat bawah


Love,
Kika Mohamad
Celebrity Makeup Artist

5 comments: