Wednesday, May 26, 2021

Happy birthday Kika Mohd

Alhamdulillah panjang usia , Allah izinkan aku bernafas . Nak cerita kat korang tuanya aku dh . 32 tahun okayy!!

Entry hari ni nak share pasal husband kakika ni. Kakika kawen dengan orang tak pernah ada gf so kalau nak apa apa mmg kena minta

Contoh , dulu hint dia nak telekung baru 
Me : b telekung I koyak la hmm ( 2018 ) 

Sepiiiiii

Me : b cantik x telekung ni belanja pls ( 2020 )
Bambee : beli dulu nnt I bg duit 

So aku belajar sesuatu dari situ, nak apa apa kena minta kalau x minta lambat lagi nak dapat. Sebab kita tak kawen dgn buaya , buaya mmg manis ayat ayat dia HUHUHU



Perempuan kan suka bunga , dh dapat hadiah pun still nak bunga . Okay cerita pasal hadiah plak. Kakika dah tahu hadiah apa tapi nak feeling birthday so kakika minta dia wrapped kan . Ya Allah Zulaikha 


 

 




Thank you my followers yang ramai sgt wish sampai x sempat nak reply. InshaAllah ada masa kakika reply slow slow 







and thank you baby girl kakika Ruhainies wish birthday tengah malam tadi 😍

























6 comments:

  1. Eh eh ni blog baru ke?? Hepi belated Kika... x smpt wish kat ig n fb semlm..

    Seronok dia dapat hadiah best!! 😁

    Ok done follow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kat ret, yeeeeee blog baru hahahaha

      Delete
  2. Happy besday Kika.. geram juga dengan hadiah ko tu, nak masuk wishlist laa bulan November hahahaha..

    ReplyDelete