Thursday, May 27, 2021

BTS vs Mcd

Assalamualaikum 

Semalam niat di hati nak puasa 6 tapi terlajak tidur . Lepas tu pagi tu anak kakika cece sibuk sangat ajak beli Mcdonals sbb collaborated dengan BTS

Dia nak beli mmg semata nak collect paper bag. I was like what the fish!

So bambee layankan ke la 

Takde apa yang special pun cuma nugget & dippin sauce dia rasa masam skit lahhh.

So today Alhamdulillah dpt la puasa 6
Usually puasa kika mmg tak sahur , sarapan 5 min org kabo


Korang pernah dengar pasal CINCH tak? CINCH ni meal replacement utk orang yang nak turunkan berat badan atau nak atasi masalah berat badan.  

Dalam CINCH ada protein tumbuhan & fiber dan paling best CINCH ni low glesemic index yang bagus utk org diabetes 

Apa tu low GI? Okay satu contoh kakika nak bg adalah beras Faiza yang dia claim khas utk pesakit diabetes . Low GI ni kadar gula tidak tinggi and bila consume gula takkan spike begitu tinggi . So bila mcm tu kita akan rasa kenyang lebih lama compare dengan kita makan simple carbohydrate . Gittewwww

Kakika bancuh CINCH dengan soya Multigrain sedap yakmat

So CINCH juga ada leucine kat dalam dia , bertindak sebagai agent bakar lemak tanpa otot 

Bagus kan CINCH sebab tu siapa nak kurus kakika suggest sangat consume CINCH


Bambee kalau puasa mana boleh tinggal nasi. Kakika masih setia dengan sarapan ringkas CINCH ni . Doakan kakika kurussss

So sesiapa nak cuba CINCH , and nak beli pada harga Ahli boleh daftar Ahli dengan kakika , sebab zaman skarang zaman berjimat. Kenapa nak bayar lebih ?


So siapa nak beli roger kakika ok?

📲 http://bykikamohd.wasap.my 


Love, 
Kika Mohd



2 comments:

  1. kat pekan nanas ni takde mcd... malas nak beli kat pontian, sebab takleh dine in

    ReplyDelete
    Replies
    1. dine in kat rumah lebih selesa haha boleh berkelawar

      Delete