Thursday, February 11, 2021

RANK UP DALAM MASA 18 hari

 


Assalamualaikum semua

ya Allah happy sangat sebab as a makeup artist dah lama sangat fikir utk ada buat business lain ye la konon alang² nama meningkat naik kan

so sang suami selalu sangat suggest

"buat Shaklee nak ?"

"i nak buat shaklee ok tak ?"

Tapi aku keep rejected sebab aku mmg anti supplement sampai la satu tahap aku terlalu penat sehari ada 3-4 job makeup so aku mmg xmampu ye dalam kereta aku mesti nap from rumah client to next client walaupun jarak 10min je 

Bila fikir balik kesian sangat kat suami kakika, so kakika decide utk aku kena buat skaranggg kalau aku x buat aku lambat lagi boleh tolong suami aku utk resign HAHA

so struggle dari bulan August 2020 tanpa bimbangan dengan betul , i managed to rank up Supervisor dalam masa 18 hari je and UV terkumpul 5000GUV and total group sales RM20,000.00++

Syukur alhamdulillah sebab Allah pinjamkan kekuatan untuk kakika terus melangkahhhhh.

okay esok kakika sambung cerita mcmana nak faham business Shaklee 


0 Comments:

Post a Comment